Kennismaking

Eerwaarde lezer

In onze Snel Evoluerende Tijd, naar aanleiding van het Ascensieproces, zien we als ons Hoogstnoodzakelijk Goed dat het Licht Schijnt op onze Mooie Aarde in alle Denkbare Zaken en Mogelijke Hoeken zo ook op Werkvlak.

Think of Lightwork is voortgevloeid uit de Website Think of This, maar met een andere Boodschap: Het Licht Laten Schijnen op het Werkveld welke nu nog teveel in de duisternis vertoeft.

Because We and only We are the Power of Ourselves. We Are the World. May Mother Earth be Powerful with Powerful Humanoids from Flesh and Blood on it.

Alles in onze Beweging gebeurt op basis van Vrijwillige Kracht zowel de Financiering als de Dienstverlening. Wij als Beweging Bouwen voort op het Vertrouwen dat Mensen ons Financieel Steunen voor wat we Doen. We spreken hier niet over zwartwerk of over ruilhandel aangezien alles verloopt via de Gateway: “Schenking” of zoals in termen van het Watermantijdperk beschreven “Onvoorwaardelijke Liefde,” welke ons niet kunnen ontnomen worden.

We vragen een Onvoorwaardelijke Vertrouwensschenking welke een goede inzet is voor het Opbouwen van een Vertrouwensband.  Om de Betrouwbaarheid van onze Beweging te Garanderen echter, kunnen we wel op Eer en Geweten de Zekerheid Bieden dat zaken Afgewerkt worden binnen een vooropgesteld Schenkingsbudget. Zowel aanbieder als ontvanger Verplichten zich dus Niet tot Iets.

Hoe werken we?

We werken in de eerste plaats Niet met Deadlines om de Stress en Druk tot nul te Reduceren zoals in een Hoogtechnologische Maatschappij zoals de onze zeker mogelijk hoort te zijn. We Eisen Ruimte en Respect voor ons werk en werken liever met Termijnen. We werken specifieke opdrachten echter af in Volgorde van Maatschappelijk Belang, Beschikbaarheid, Tijd van Aanvraag en Schenkingsbudget. Dit gebeurt indien nodig door een toewijzing  in de wachtlijst.

Daarnaast wordt er ook gewerkt via een ZENdesk waarin situaties naar Persoonlijke Hartenwens door de Betrokken Vrijwilliger worden Afgehandeld. Je krijgt echter niet de keuze om door de ZENdesk behandeld te worden. We hebben Geen Vaste Openingsuren, we hebben Geen Vaste Werkuren aangezien de vrijwillige werking dient gegarandeerd te blijven.

Met soevereine groet

Koning Aislynn

Soeverein Koning van Atlantis